skip to Main Content
De Eerste Green Florist Bloemisten

De eerste Green florist bloemisten

Gefeliciteerd Green florist bloemisten! Wat zijn we trots dat we de afgelopen weken de eerste certificaten uit mochten delen! Ben je benieuwd wie deze kanjers zijn? Hoe zij de audit hebben ervaren en welke tips ze voor jou in petto hebben? We stellen de eerste green florist bloemisten graag aan je voor.

Boeketterie Middelburg – Middelburg

 

‘Natuurlijk duurzaam’ is al jaren onze slogan, hiermee dragen we uit dat we bewust omgaan met medewerkers, het milieu en het bedrijf. Sinds 2008 kopen wij op de klok MPS-A bloemen in en hebben we steeds meer ‘groene’ aanpassingen aangebracht en gerealiseerd. Ook de consument wordt zich steeds bewuster van een duurzame samenleving, dit is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. We wensen onze TOPcollega’s veel plezier en succes op weg naar “Green florist”.

 

 


FleurVision – Ridderkerk

 


“Het is handig om de map door te nemen tijdens de wettelijke risico inventarisatie en evaluatie (RI&E). We zijn blij dat we ons reeds uitgevoerde RI&E zeer goed gedocumenteerd hadden. Hierdoor viel de audit reuze mee. De audit is streng maar rechtvaardig. Het behalen van het Green florist certificaat kan voor iedereen haalbaar zijn.”

 

 


De Carlton – De Lier

 

“De Green Florist Audit is niet iets wat moeilijk is om te doen of om tegen aan te kijken. Het is een goed moment om eens goed te kijken in je winkel hoe je werkt en wat je kan veranderen. Nu we bijv. het afval scheiden is het gewend. Je kijkt je verlichting is goed na en of je kan switchen naar led etc… Ben blij dat we het gedaan hebben en dat we het nu mogen uitdragen. Ook naar je bedrijven toe is dit belangrijk.”

 

 

 


Bloemen Monique Beek – Elsloo


“Mijn eerste gedachten bij Greenflorist: duurzaam ondernemen is heel belangrijk. Maar ja, ik heb het al zo druk! Wanneer moet ik hier nog tijd voor inplannen?

Eenmaal begonnen blijkt dat we al een hoop dingen automatisch doen. Vaak komen deze dingen al voort uit het sparen van kosten, maar nu dient het twee doelen tegelijk. Bedrijven waar ik mijn inkopen doe zijn ook zeker bereid om mee te denken en de gegevens aan te leveren die nodig zijn. Kwestie van durven te vragen.

De audit was heel leuk, een fijn gesprek waarbij ik niet het gevoel kreeg dat ik mezelf steeds over alles moest verantwoorden.”

 


De komende weken mogen we meer bloemisten bezoeken met een certificaat. Ben jij al klaar met je voorbereiding? Laat het zo spoedig mogelijk weten aan Japke Weeteling (accountmanagement Partners). Je kan haar bereiken via bloemist@topbloemen.nl of via 088  110 80 80. Dan maken we jouw audit snel in orde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top